PAK Hizmet İş, birinci olağan genel kurulunu yaptı

Pak Hizmet İşçileri Sendikası 1. Olağan Genel Kurulu Türkiye’nin değişik illerinden üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Ankara’daki sendika genel merkezinde gerçekleşen olağan genel kurul, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı...

Google Haberlere Abone ol
PAK Hizmet İş, birinci olağan genel kurulunu yaptı

Pak Hizmet İşçileri Sendikası 1. Olağan Genel Kurulu Türkiye’nin değişik illerinden üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

Ankara’daki sendika genel merkezinde gerçekleşen olağan genel kurul, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başladı. PAK Hizmet İşçileri Sendikası genel başkanlığına yeniden seçilen Tahir Çetinkaya açılış konuşmasında genel işler işkolunda çalışanların çalışma hayatında karşılaştıkları sıkıntılardan, taşeron işçiliğin yaygınlaşmış olmasından bahsetti.

Sendikacılığa yeni bir soluk getireceklerini ve özellikle belediyelerdeki taşeron işçilerin sıkıntılarının çözümü için öneriler üreterek projeler geliştireceklerinden bahseden Çetinkaya, "Sendikamızın amacı çalışanların hakkını sonuna kadar mülâyemet, diyalog ve ikna yoluyla korumanın yanı sıra, taraflar arasında hakkaniyet çerçevesinde üyelerinin menfaatlerini birleştirmeyi temel ilke kabul ederek çalışmayı esas alacak." dedi.

CİHAN

Yorumlar