Özsoy: Ticaret ve esnaf odası siftahsız dükkan kapatan esnafın yanında olmalı

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, 2 Kasım 2013 tarihinden beri esnaf ziyaretleri yaptıklarını belirterek, “Biz esnafın derdini dinliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Özsoy: Ticaret ve esnaf odası siftahsız dükkan kapatan esnafın yanında olmalı

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, 2 Kasım 2013 tarihinden beri esnaf ziyaretleri yaptıklarını belirterek, “Biz esnafın derdini dinliyoruz. Esnaf siftahsız dükkan kapatıyor ve zor durumda. Ticaret ve esnaf odaları da birilerinin peşine koşana kadar esnafın yanında olmalıdır.” dedi.

MHP belediye başkan adayları, yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Belediye başkan adaylarının esnaf ziyaretlerinin yeni adresi Sivas ve Kızılırmak Caddesi üzerindeki esnaflar oldu. Bölge esnafının sıkıntılarını dinleyen belediye başkan adayları, esnaf ziyaretleri sırasında gördükleri genç, yaşlı her vatandaş ile sohbet ederek, destek istediler.

Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy yaptığı konuşmada, “Seçim ziyareti öncesi çeşitli sebeplerden dolayı bir esnafın ekmek kapısının yıkıldığını gördük. 2 yıl önce izin verenler şimdi neden yıkım işlemi yapmaktalar.” dedi. 2 Kasım 2013 tarihinden itibaren esnaf ziyaretleri yaptıklarını ifade eden Özsoy, “Görüyoruz ki birçok esnaf siftah yapamadan dükkan kepenklerini indirmiş durumdadır. Biz esnaflarımızın yanındayız. Biz nasıl esnafların yanındaysak Ticaret Odası ve bazı esnaf odaları birilerinin peşinde koşana kadar esnafların yanında olmalıdır.” diye konuştu.

Özsoy, Erciyesevler Mahallesi Kavaklı mevkii ile ilgili ihalenin gerçekleştirildiği o bölge ile ilgili belediyenin ise “Yeşil alan değildi” açıklamasını hatırlatarak, “Bizim ve mahalle halkının isteği ağaçların kesilmemesi, park alanı olması.” diye konuştu.

Esnaf ziyareti ile ilgili bilgi veren Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete de “Sıkmadık el, girmedik hane bırakmamak için esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz. Esnaflarımız hayır dualarını almak için ziyaretler yapıyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar