Özmen ailesinden Muş’a ikinci okul sözü

Daha önce Muş’a 14 derslikli okul yaptıran İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Şişli Florence Nightingale Hastanesi’ndeki Meme Sağlığı Bölümünün Direktörü Prof.

Google Haberlere Abone ol
Özmen ailesinden Muş’a ikinci okul sözü

Daha önce Muş’a 14 derslikli okul yaptıran İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Şişli Florence Nightingale Hastanesi’ndeki Meme Sağlığı Bölümünün Direktörü Prof. Dr. Vahit Özmen ve eşi Jinekolog Operatör Dr. Nevin Özmen, ikinci bir okul için yeniden girişimlerde bulundu.

Vahit ve Nevin Özmen’in devlet memuru olduğunu ifade eden Vali Vedat Büyükersoy, ailenin aldığı kararın takdire şayan olduğunu kaydetti. Büyükersoy, "Değerli hemşerimiz Vahit Özmen, hanımıyla birlikte değerlendirme yapmışlar ve ilimize Sağlık Meslek Lisesi yapma kararı almışlar. Aslında her ikisi de, her ne kadar doktor olsalar bile, bunlar fabrikatör, esnaf, ticaret erbabı değil, nihayetinde devlet memuru. Memuriyetlerinin dışında mesleklerini icra ederek para kazanan insanlar. Bu insanların ilimize ilköğretim okulu ve bunun yanı sıra şimdi Sağlık Meslek Lisesi yapması hakikaten takdire şayan bir durum. Bu iki kardeşimizi buradan tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Bundan sonra diğer hemşerilerimize de teşvik olur. Onlar da benzer şekilde köylerimize, ilimize, ilçelerimize eğitim hizmeti yapmak için adım atarlar diye düşünmek istiyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar