Özhaseki'ye Doğu Anadolu desteği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de yaşayan Doğu Anadolu Bölgesi kökenli iş adamları ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Özhaseki'ye Doğu Anadolu desteği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de yaşayan Doğu Anadolu Bölgesi kökenli iş adamları ile bir araya geldi. Buradaki konuşmasında Kayseri'deki huzur ortamının altını çizen Başkan Özhaseki, "Allah huzurumuza göz dikenlere fırsat vermesin." dedi.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Toplantıda iş adamları adına kısa bir konuşma yapan Harun Durak "Sizlere desteğimizi belirtmek için buradayız" dedi ve katılan herkese teşekkür etti. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da huzur içinde bir seçim ortamı geçirdiklerine dikkat çekti ve seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kayseri'deki huzur ortamının altını çizerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise "Bu huzur ortamı inşallah böyle gider. Yıllardır canla başla gayret ediyoruz. Bizi arayan, bir derdini, bir isteğini söylemek isteyen herkese kapımız açık. Bugüne kadar telefonuna dönmediğim bir tek Allah'ın kulu olmamıştır. Herkesle ben barışık olmalıyım. Herkesin derdini çözmeliyim. Bir sıkıntısı olan varsa en azından derdine ortak olmalıyım ki, üzerime düşen vebali ortadan kaldırayım. Bu anlayışla çalışıyoruz." diye konuştu.

Seçimlerin hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Mehmet Özhaseki sözlerinin sonunda "Huzurumuza göz dikenlere Allah fırsat vermesin." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar