Özhaseki Yahyalılarla bir araya geldi

İlçe programlarını tüm hızıyla sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bugün de Yahyalı'da ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Özhaseki Yahyalılarla bir araya geldi

İlçe programlarını tüm hızıyla sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bugün de Yahyalı'da ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

'Kayseri'yi dünya şehri yaptık, sıra ilçelerde' diyerek köy köy dolaşan ve projelerini anlatan Başkan Özhaseki, Yahyalı'da büyük ilgiyle karşılandı. Özhaseki, burada yaptığı açıklamada Yahyalı'nın Büyükşehir ile buluşmasıyla büyük bir atılım gerçekleştireceğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı'nın fidanlık bölgesinde AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber, Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç, Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

Sloganlar ve pankartların yanısıra konfetiler ve davul-zurna ile karşılanan Özhaseki, kilometreleri bulan araç konvoyu ile ilçe merkezine hareket etti. Başkan Özhaseki'nin Yahyalı ziyaretine AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de katıldı. Konvoy halinde ilçe merkezine geçen Başkan Özhaseki, esnafları ve pazar yerini ziyaret etti. Yoğun ilgi arasında güçlükle ilerleyen Başkan Özhaseki, AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı, ayrıca Yahyalı'nın tanınmış isimlerinden Maça Dayı'nın yerinde çay içti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, daha sonra AHM Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen 'Büyükşehir Yahyalı ile Buluşuyor' toplantısına katıldı. Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber'den sonra Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk kürsüye geldi. Öztürk, Yahyalı insanının ehliyet ve liyakatı çok iyi bildiğini vurgulayarak, seçimlerde AK Parti'ye en fazla oyun Yahyalı'dan çıkacağını söyledi. Esat Öztürk, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Araç'ı sahneye davet etti ve birliktelik pozu verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de kürsüye alkış ve tezahüratlar eşliğinde geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlerle Kayseri'nin ne denli modern bir kent haline geldiğini anlatan Özhaseki, Yahyalı ile ilgili hazırladıkları fizibilite ve değerlendirme çalışmalarını davetlilerle paylaştı.




CİHAN

Yorumlar