Özgecan'ın yakıldığı yerin fotoları ortaya çıktı

Mersin'de, geçen 12 Şubat'ta öldürülen Özgecan Aslan'ın cesedinin yakılıp bırakıldığı olay yerine ait fotoğraflar gün yüzüne çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Özgecan'ın yakıldığı yerin fotoları ortaya çıktı

Tarsus Jandarma Komutanlığı görevlileri nedeni ile çekilen fotoğraflarda, Aslan’ın cesedinin Alman Mezarlığı diye adlandırılan mıntıkada, otoyolun takribî 100 mt. aşağısında, bir kayalığın altında yakılmış vaziyette bulunduğu görülüyor. Olay yerinde Özgecan’ın cesedinin yanı dizi genç kızın kanlı kazağı ve kaşkolu da bulundu. Ayrıca şüpheli Suphi Altındöken nedeni ile cinayette kullanılmış olabildiği düşünülen bir bıçak ile cesedi yakarken kullanılmış olabildiği sanılan bir çakmak da arazide bulundu. 

Aslan Ailesi’nin avukatı Efkan Bolaç, Altındöken Ailesi’nin evinin etrafında kamera kayıtlarının olabileceğini ve bunların dosyaya getirilmesini istediklerini söyledi. Ayrıca Suphi Altındöken’in aşi Neslihan’a sildirdiği cep telefonu mesajlarının da kurtarılması için talepte bulunduklarını anlatım eden Bolaç, “O mesajların içeriğini öğrenmek istiyoruz. Buna kıyasla cinayete başkaca şahısların karışıp karışmadığını öğrenebiliriz” dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar