Özgecan Aslan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye'nin konuştuğu cinayette Özgecan'ın son saatlerine dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Özgecan Aslan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Görüntülerde, Özgecan'ın Tarsus'taki bir alışveriş merkezinden çıkışı kameralara yansıyor. Ayrıca, Özgecan'ın katillerinin cansız gövdesi bulunmamaktadır etmek için, bir istasyondan benzin almaları da görüntülerde... 
 
Vahşice öldürülmesinin üstünden 1 ay geçti Özgecan Aslan'ın...Türkiye'yi ayağa kaldıran cinayette yeni belgeler ortaya çıktı. Olay gününe ilişkin mobese görüntüleri ve kamera kayıtlarına CNN Türk ulaştı.

İŞTE ÖZGECAN ASLAN'IN SON GÖRÜNTÜLERİ:


 
İlk görüntü Özgecan ve arkadaşının vakadan evvela olduğu alışveriş merkezi'ne ait. Özgecan öldürülmeden yalnızca bir kaç saat önce... Arkadaşıyla birlikte alışveriş yapıyorlar, zaman geçiriyorlar. Ardından çıkışa yöneliyorlar sonra vazgeçip ufak bir kararsızlıktan sonra tekrar içeri giriyorlar. Bir kaç dakika sonra da saat 20:30 sıralarında oradan ayrılıyorlar.
 
MİNİBÜSE BİNMESİ VE KATİLİN BENZİN ALMASI KAMERADA
 
Minibüse binmesi de yansıyor kameralara Özgecan'ın. Alışveriş merkezinin önünden biniyor
 
Ardından katil zanlısı Suphi Altındöken'in katkı istediği arkadaşı gene katil zanlısı Fatih Gökçe'nin akaryakıt istasyonundan bidon ile benzin alması...
 
O anı da saniye saniye kaydediyor istasyonun kamerası Kameranın saati yarım saat geride. Yerel saate oranla 22:40'da ak vasıta yanaşıyor pompaya.
Fatih Gökçe arabadan iniyor, bidonu uzatıyor. O sırada akaryakıt istasyonunda bir de sigara yakıyor. Parayı uzatıp benzini alıp oradan uzaklaşıyor.
 
Özgecan aslan'ın cansız bedeninin olduğu bölgede hiç bir kamera yok. Ancak bu anlardan bir zaman sonra o minibüs tarsus sokaklarını adeta turluyor.
Oradan oraya gidiyor, tıpkı yollardan geçiyor. Hatta karakolun önündeki yolu dahi kullanıyor. Saat 23:44 itibarı ile de görüntülerden çıkıyor
 
Olay günü kameralara böyle yansıyor. Şimdi iddianame hazırlanma sürecinde Üç katil zanlısı da canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme suçundan cezaevinde.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar