Özgecan Aslan'ın Katledilmeden Önce Son Görüntüleri

Türkiye'nin konuştuğu Özgecan Aslan cinayetinde genç kızın katledilmeden önce son saatlerine dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Özgecan Aslan'ın Katledilmeden Önce Son Görüntüleri

Mersin'in Tarsus ilçelesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın aramızdan ayrılmdan öncelikle yaşadığı son anlara dair yeni görüntüler ortaya çııktı.

Görüntülerde, Özgecan'ın Tarsus'taki bir alışveriş merkezinden çıkışı kameralara yansıyor. Ayrıca, Özgecan'ın katillerinin cansız gövdesi bulunmaz etmek için, bir istasyondan benzin almaları da görüntülerde...

1 AY GEÇTİ

Vahşice öldürülmesinin üstünden 1 ay geçti Özgecan Aslan'ın...Türkiye'yi ayağa kaldıran cinayette yeni belgeler bulundu. Olay gününe ilişkin mobese görüntüleri ve kamera kayıtları ortaya çıktı.

'ALIŞVERİŞ YAPIYOR'

İlk görüntü Özgecan ve arkadaşının vakadan öncelikle olduğu alışveriş merkezine ait. Özgecan öldürülmeden sırf bir kaç saat önce. Arkadaşıyla birlikte alışveriş yapıyorlar, zaman geçiriyorlar. Ardından çıkışa yöneliyorlar sonra vazgeçip ufak bir kararsızlıktan sonra tekrar içeri giriyorlar. Bir kaç dakika sonra da saat 20:30 sıralarında oradan ayrılıyorlar.

ÖLÜME BİNMESİ KAMERADA

Minibüse binmesi de yansıyor kameralara Özgecan'ın. Alışveriş merkezinin önünden biniyor. Ardından katil zanlısı Suphi Altındöken'in katkı istediği arkadaşı gene katil zanlısı Fatih Gökçe'nin akaryakıt istasyonundan bidon ile benzin alması mevcut kameralarda...

BENZİN ALIRKEN GÖRÜNTÜLENİYOR

O anı da saniye saniye kaydediyor istasyonun kamerası. Kameranın saati yarım saat geride. Yerel saate nazaran 22:40'da ak vasıta yanaşıyor pompaya. Fatih Gökçe arabadan iniyor, bidonu uzatıyor. O sırada akaryakıt istasyonunda bir de sigara yakıyor. Parayı uzatıp benzini alıp oradan uzaklaşıyor.

KARAKOL YOLUNDAN BİLE GEÇİYOR

Özgecan Aslan'ın cansız bedeninin olduğu bölgede hiç bir kamera yok. Ancak bu anlardan bir zaman sonra o minibüs Tarsus sokaklarını adeta turluyor. Oradan oraya gidiyor, tıpkı yollardan geçiyor. Hatta karakolun önündeki yolu dahi kullanıyor. Saat 23:44 itibarıyla de görüntülerden çıkıyor

Olay günü kameralara böyle yansıyor. Şimdi iddianame hazırlanma sürecinde üç katil zanlısı da canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme suçundan cezaevinde.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar