Özel Zengi Koleji, miniklerinin yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı

Özel Nureddin Zengi Koleji kreş öğrencilerinin yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı.    Özel Zengi Eğitim Kurumları Müdürü Yaşar Turna, programı değerlendirdiği konuşmasında miniklerin yıl içerisinde öğrendikleri...

Google Haberlere Abone ol
Özel Zengi Koleji, miniklerinin yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı

Özel Nureddin Zengi Koleji kreş öğrencilerinin yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı.

    Özel Zengi Eğitim Kurumları Müdürü Yaşar Turna, programı değerlendirdiği konuşmasında miniklerin yıl içerisinde öğrendikleri yeteneklerinin sergilendiği değişik oyun gösterimiyle yıl sonu programı düzenlediklerini söyledi. Müdür Turna, "Kreşimiz açıldığı günden bu yana sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem vermektedir. Çoğunluğu 3 ve 5 yaş arası miniklerin böylesi programlarda katılması ve yeteneklerini sergilemesi onların kendilerine olan güven duygusunun artmasına ve geleceğe güvenle bakmasına yardımcı olacaktır. Yarınımızın teminatı olan ve bizlere emanet edilen bu yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Bu vesile ile etkinliğimize katılarak bu mutluluğumuzu bizlerle paylaştığı için bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

    Renk renk kostümleriyle sahneye çıkan kreş öğrencilerinin sergilediği halkoyunları gösterileri, okudukları şiirler, şarkılar ve tiyatro gösterileri büyük alkış aldı. Programda minik öğrenciler birbirinden güzel sunumlar gerçekleştirdi.

Özel Nureddin Zengi Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen yıl sonu gösterisi etkinliğine Okul Müdürü Yaşar Turna, kreş öğrencileri, aileleri ve davetliler katıldı.

CİHAN

Yorumlar