Özel Yıldırım Koleji'nde 23 Nisan kutlaması

Turhal Özel Yıldırım Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir dizi etkinlik düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Özel Yıldırım Koleji'nde 23 Nisan kutlaması

Turhal Özel Yıldırım Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir dizi etkinlik düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen programa çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Çeşitli eğlence ve yarışmaların aldığı programda öğrenciler hem eğlendi hem de kıyasıya yarıştı. Öğrenciler, yavaş bisiklet sürme, çuvalla zıplama, halat çekme, balon şişirme, uzaktan kumandalı araba yarışı gibi alanlarda yarıştı. Yetkililer, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildiği açıklandı. Amaçlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak ve öğrencileri bu vesile ile mutlu etmek olduğunu ifade eden Özel Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, yapılan etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bütün çocukların 23 Nisan Bayramı'nı kutlayan Müdür Nahit Ören, okul olarak her yıl bu tür günlerde eğlenceli yarışma ve kutlama etkinlikleri yaptıklarını söyledi. Yapılan etkinliklerden öğrenci ve velilerin son derece memnun kaldığını belirten Ören, "Amacımız bu tür ulusal bayramları kutlamak ve öğrencilerimize güzel bir vakit geçirmektir. Öğretmen arkadaşlarımızın öğrencilerle yapmış olduğumuz etkinlikler hem öğrenciler hem de veliler tarafından ilgi ile izlendi. Öğrenci ve velilerimizi motive etmek, onları mutlu etmek bizleri de mutlu etti. Bu programda emeği geçen bütün arkadaşlarımız ve öğrencileri kutluyorum.” diye konuştu. Program davetlilere yapılan dürüm ikramı ile son buldu. CİHAN

Yorumlar