Özel Ufuk Koleji birinci sınıf öğrencileri okuma bayramı düzenledi

Manisa'nın Kula ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ufuk Koleji birinci sınıf öğrencilerinin anne babalarına ve davetlilere sundukları okuma bayramı renkli görüntülere sahne oldu. Programda, öğrenciler, birbirinden güzel oyunlar ve Türkçe-İngilizce...

Google Haberlere Abone ol
Özel Ufuk Koleji birinci sınıf öğrencileri okuma bayramı düzenledi

Manisa'nın Kula ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ufuk Koleji birinci sınıf öğrencilerinin anne babalarına ve davetlilere sundukları okuma bayramı renkli görüntülere sahne oldu. Programda, öğrenciler, birbirinden güzel oyunlar ve Türkçe-İngilizce şarkılar sundu. Okulun konferans salonunda düzenlenen programda öğrencilerin, gösteriler sergilemeleri öğretmen ve velileri sevindirdi.

Programda günle ilgili bir konuşma yapan Okul Müdürü Sosyal Tokuç, ''Öğrencilerinin eğitim- öğretimin birinci basamağı olan okumayı kısa sürede en güzel şekilde öğrendiklerini söyledi. Tokuç konuşmasında,Hayatı anlayabilmenin yolu okumayı öğrenmektir. Okumayı sevmek de hayattan zevk almaktır. İşte bu minik yavrularımız okuma yazmayı öğrenerek hayatlarının temel taşını koymuş oldular. Her şey bu temelin üstünde inşa edilecek. Bunun farkında olmalarını severek, isteyerek okumalarını geliştirmelerini istiyorum.” dedi. Tokuç, bu başarıyı sağlayan ve programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerine teşekkür etti.

İki minik öğrencinin sunduğu programa çok sayıda veli ve öğretmen izleyici olarak katıldı. Kendi çocuklarını sahnede görmenin gurur ve mutluluğunu yaşayan bazı veliler, gözyaşlarına hakim olamadı.

Programda veliler adına konuşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, okumanın kendini bilmekten geçtiğine değinerek çocuklarının kaliteli bir eğitim-öğretim alması için fedakarca çalışan okul idaresine, branş öğretmenlerine ve özellikle de sınıf öğretmenlerine teşekkür etti.

Program sonunda Okul Müdürü tarafından öğrencilere hayatlarının ilk okuma sertifikalarının takdim edilmesiyle, ülkenin okuma yazma bilen sayısına Kula’dan da 19 kişi daha katılmış oldu. CİHAN

Yorumlar