Özel sporculardan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya ziyaret

Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Aydın Koç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ve beraberindeki özel sporculardan oluşan bir heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.     Özel...

Google Haberlere Abone ol
Özel sporculardan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya ziyaret

Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Aydın Koç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ve beraberindeki özel sporculardan oluşan bir heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

    Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Aydın Koç, başkan Haluk Şahin Yazgı’ya federasyonun faaliyetleri ve özel sporcularla ilgili bilgiler aktardı. Başkan Yazgı, belediye olarak imkanları ölçüsünde her zaman özel sporcuların yanında olduklarını kaydetti.

    Öte yandan Özel Sporcular 1. Bölge Masa Tenisi büsabakaları açılış töreni Dağılgan Spor Salonu'nda yapıldı. Açılışa Vali Şeref Ataklı, Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, protokol üyeleri, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

    Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Aydın Koç tarafından, Vali Şeref Ataklı ve Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya organizasyona katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

    Daha sonra Aksaray’da faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerinin öğrencileri çeşitli gösteriler yaparak renkli görüntüler sergilediler.

CİHAN

Yorumlar