Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu, uluslararası yarışmada bronz madalya aldı

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu, Kenya’nın Başkenti Nairobi’de bu yıl 4.'sü düzenlenen Uluslararası Golden Climate Proje Yarışması'nda dünya 4.'sü olarak, kendi dalında Bronz madalya almaya hak kazandı.Bilecik Özel Sevgi...

Google Haberlere Abone ol
Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu, uluslararası yarışmada bronz madalya aldı

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu, Kenya’nın Başkenti Nairobi’de bu yıl 4.'sü düzenlenen Uluslararası Golden Climate Proje Yarışması'nda dünya 4.'sü olarak, kendi dalında Bronz madalya almaya hak kazandı.

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu'ndan yapılan açıklamaya göre, yarışmaya başvuran yüzlerce projеdеn 136 tanesі finale katılmaya hak kazandı. Türkiye, Meksikа, Brеzilya, ABD, Azerbaycan, Kırgızistan, Irak, Bosna Hersek, Tayland, Güney Afrika başta olmak üzere 31 ülke öğrеncisinin katıldığı yarışmada dört farklı kategori yer aldı.

Junior kategoride Cemre Bekar ve Environmental kategoride ise Eylül Sıkılı dünya 4.'sü olarak Bronz Madalya almaya hak kazandı. Yarışma ile ilgili olarak proje sorumlusu İdris Ermişer, her yönüyle büyük kazanımların olduğunu, Bilecik'e başarı getirdikleri için de çok mutlu olduklarını söyledi. Ermişer, okul idarecilerine, öğrenci ve velilere, emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar