Özel Servergazi’nin bilgi yarışmasına bin 800 öğrenci katıldı

Denizli'de Özel Servergazi Eğitim Kurumları’nın düzenlemiş olduğu, 4. ve 5. sınıflara yönelik ödüllü bilgi yarışmasına, 147 okuldan toplam bin 800 öğrenci katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Özel Servergazi’nin bilgi yarışmasına bin 800 öğrenci katıldı

Denizli'de Özel Servergazi Eğitim Kurumları’nın düzenlemiş olduğu, 4. ve 5. sınıflara yönelik ödüllü bilgi yarışmasına, 147 okuldan toplam bin 800 öğrenci katıldı. Sınav, Servergazi ve Sabiha Süt ilkokul ve ortaokullarında yapıldı.

Yarışma sınavından önce öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Özel Servergazi Ortaokulu Müdürü Uysal Cesur, 24 yıllık eğitim tecrübesiyle yıllar içinde sınavların ismi LGS, OKS, SBS ve son TEOG olarak değişse de başarının adresinin Denizli’de değişmediğini söyledi. Cesur, “Bu sene de okulumuz, sınav genel ortalaması yüzde 86,6 ile ilde en öndedir. Bu sınavda öğrencimiz Başak Önder, 120 sorunun 120’sini de doğru cevaplayarak gerçekleşmesi zor bir başarıya imza atmıştır. Yine aynı öğrencimiz, TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu matematik olimpiyatında altın madalya kazanarak, 2014 European Girls' Mathematical Olympiad–Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı (EGMO)'nda, A milli takımının dört öğrencisinden biri olarak ülkemizi Avrupa'da temsil edecektir.” dedi.

Yarışmada 4. sınıf öğrencilerine 73, 5. sınıf öğrencilerine 82 soru yöneltildi. Sınav sonuçlarının, okulun internet adresinden açıklanacağı bildirildi. CİHAN

Yorumlar