Özel Sema’dan boyama şenliği

Aksaray Özel Sema İlköğretim Okulu 6 yaş gurubu ana snıfı öğrencilerinin katıldığı 3.

Google Haberlere Abone ol
Özel Sema’dan boyama şenliği

Aksaray Özel Sema İlköğretim Okulu 6 yaş gurubu ana snıfı öğrencilerinin katıldığı 3.sü düzenlenen pastel boya resim şenliği karnaval şeklinde yapıldı.
Pastel boya resim şenliğine 36 anaokulundan 200 öğrenci katıldı. 6 yaşındaki miniklerin yarıştığı şenliğe velilerde yoğun ilgi gösterdi. Yarışmaya katılan Anaokulu öğrencileri çeşitli konularda resimler yaptı. Yarışmanın ödül töreninden önce palyaço organizasyon tarafından sergilenen ilüzyon gösterisi öğrencilere zevkli dakikalar geçirtti. İlk olarak ana sponsor lest firması ile jüriye okul müdürü Yasin Kayhan tarafından plaket verildi.
Yarışmada birinciliği Abdülaziz Koçyiğit akülü araba alırken, okulu sinevizyon, öğretmeni ise çeyrek altın, ikinci olan öğrenci Dilara Almahmud bisiklet, öğretmeni çeyrek altın ve okulu yazıcı; üçüncü Beyza Nur Uçar adlı öğrenci ise bisiklet, öğretmeni çeyrek altın ve okulu yazıcı kazandı. Yarışmada ayrıca dereceye giren diğer bisiklet, madalya sürpriz hediye verildi.
Sema İlköğretim Müdürü Yasin Kayhan şenlikle ilgili şunları ifade etti:“Çocuklarımızın yarıştığı böylesine güzel bir yarışmada onların ve velilerin mutluluğu bizlerinde mutluluğudur. Maksat burada eğlenmek güzel vakit geçirmek ve bahar şenliği yaşamaktır. Kurumlar arası kaynaşma ve dayanışmayı sağlamaktır." dedi.

Boyama yarışması sonunda ise okul bahçelerinde kurulan çeşitli parkurlarda öğrenciler gönüllerince eğlenme imkânı buldu.
CİHAN

Yorumlar