Özel Sema Ortaokulu'nun TEOG başarısı

Özel Sema Ortaokulu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarına göre Özel Sema Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı. Okul öğrencilerinden Deniz Demirel, Sena Nur Kaya, Doğa Sarkmaz ve Yiğit Emre Saka 120 sorudan 1...

Google Haberlere Abone ol
Özel Sema Ortaokulu'nun TEOG başarısı

Özel Sema Ortaokulu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarına göre Özel Sema Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı. Okul öğrencilerinden Deniz Demirel, Sena Nur Kaya, Doğa Sarkmaz ve Yiğit Emre Saka 120 sorudan 1 yanlış yaparak büyük bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Yasin Kayhan, "Okulumuz geçmiş yıllarda da Aksarayımıza 4 Türkiye birinciliği, Türkiye yedinciliği, Türkiye 8’inciliği ve Türkiye 19’unculuğu kazandırarak Aksarayımızı Türkiye'de başarı ile temsil etmiştir. Bu yıl da çalışmalarını artırarak devam ettiren Özel Sema Ortaokulu’nun TEOG Sınavına giren 90 öğrencisi aldıkları puanlarla elde ettikleri başarının gururunu yaşıyorlar. Öğrencilerimizi elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eder bundan sonraki eğitim öğretimlerinde de başarılarının devamını dilerim.

Öğrencilerimizi büyük bir özveri ile sınava hazırlayan ve bunun yanında onların güzel ahlaklı topluma yararlı birer birey olmaları için çalışan fedakâr öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi kutluyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar