Özel Sema Eğitim Kurumları'nda veliler arası ödüllü kitap okuma sınavı yapıldı

Özel Sema Eğitim Kurumları tarafından velilere yönelik ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Özel Sema Eğitim Kurumları'nda veliler arası ödüllü kitap okuma sınavı yapıldı

Özel Sema Eğitim Kurumları tarafından velilere yönelik ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi. Prof. Dr. Abdulhakim Yüce’nin 'Bizim Yuvamız' adlı kitabından 50 sorulu sınava 100 veli katıldı ve dereceye girenler ödüllendirildi.

    Yarışmada, 'Bizim Yuvamız' adlı kitaptan 50 soru yöneltildi. Yarışmanın sonunda kitabın yazarı tarafından öğrenci velilerine yönelik 'Kur an ve Sünnet ışığında Aile' konulu seminer verildi.

    Seminerin ardından 6 hafta süren anne baba okulunu başarıyla bitiren velilere sertifikaları verildi. Ardından kitap sınavı ödül töreni yapıldı. Okuma sınavında birici Nesibe Koç, ikinci Sevda Kaynar olurken üçüncülüğü Özlem Doğan aldı. Dereceye girenlere ödülleri verildi.

    Okul Müdürü Yasin Kayhan, veliler arasında kitap okumaya olan ilgiyi artırmak için düzenlenen yarışma hakkında bilgi vererek "Çocuklarımızın okuma alışkanlığı kazanmaları için tüm kurumlarımızda her gün kitap okumaya teşvik edici yarışmalar düzenliyoruz.. Bu konuda ciddi mesafe almış durumdayız. Çocuklarımızdaki kitap okuma alışkanlığının kalıcı hale gelmesi için velilerimize de okuma alışkanlığını kazandırmak, çocuklarıyla ortaklaşa faaliyet içine girmelerini sağlamak için bu yarışmayı geleneksel hale getirdik." dedi.

    Ödül töreninin ardından yazar kitabını imzaladı. CİHAN

Yorumlar