Özel Samanyolu Kudret Ünal İlköğretim Okulu'ndan Diyarbakır'a kardeşlik eli

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde faaliyet gösteren Samanyolu Eğitim Kurumları Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu, kardeş okul seçtikleri Diyarbakır Bağlar Mahallesi Nil Okuma Salonu öğrencilerine giyim, kırtasiye ve hediye yardımında...

Google Haberlere Abone ol
Özel Samanyolu Kudret Ünal İlköğretim Okulu'ndan Diyarbakır'a kardeşlik eli

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde faaliyet gösteren Samanyolu Eğitim Kurumları Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu, kardeş okul seçtikleri Diyarbakır Bağlar Mahallesi Nil Okuma Salonu öğrencilerine giyim, kırtasiye ve hediye yardımında bulundu.

Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu velileri, okul idareci ve öğretmenleri ile Diyarbakır’a gitti. Heyet, iki ay öncesinden hazırlıklarına başlayarak, ihtiyaçları doğrultusunda öğrenciler ve veliler tarafından temin edilen giyim, kırtasiye ve çeşitli hediyelik eşyalardan oluşan paketleri kardeş okul seçtikleri Diyarbakır bağlar mahallesi Nil Okuma Salonu'nda 160 öğrenciye dağıttı. Şereflikoçhisar'dan gelen grubu öğrenciler çiçeklerle karşıladı.

Diyarbakır ili Bağlar Mahallesi okuma salonundaki programda konuşan Okuma Salonu Müdürü Halis Atlı, yapılan yardımın çok büyük anlam taşıdığını ifade etti. Bu tür yardımların Batı ile Doğu arasında kardeşlik köprüsü kurduğuna dikkat çeken Atlı, "Bu tür faaliyetlerin sayısı artmalı. Öğrencilerimiz sizin geleceğinizi duyunca günler öncesinden hazırlığa başladılar. Çok büyük bir heyecan bu. Herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kardeş okul öğrencilerine hediye dağıtan Samanyolu Eğitim Kurumları Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Bayram Kazel de konuşmasında kardeşlik duygusuna vurgu yaptı. Diyarbakır’daki kardeş öğrencilere Ankara ve Şereflikoçhisar'daki öğrencilerin selamlarını getirdiğini belirten Kazel, kardeşlik köprülerinin sağlamlaştırılması gerektiğini ifade etti. Kazel, "Burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kardeşlerimizin gözlerindeki parıltı bizleri ayrıca heyecanlandırdı. Biz de sizleri kendi okulumuza bekliyoruz. Kardeşlik köprüsünü sağlamlaştırmak, gerekenleri yapmak için gayret sarf edeceğiz." dedi.

Programa; Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Bayram Kazel, okul öğretmenlerinden Cebrail Çelik ve Ahmet Demirok, Şereflikoçhisar'dan gelen davetliler, Bağlar Mahallesi Nil Okuma Salonu Müdürü Halis Atlı, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

CİHAN

Yorumlar