Özel Sakarya Koleji ilk mezunlarını uğurladı

2012 yılında eğitim ve öğretime başlayan Özel Sakarya Koleji ilk mezunlarını görkemli bir şekilde uğurladı. Mezuniyet gecesinde, öğrencilerin söylediği şarkılar, şiirler ve çeşitli etkinliklerle geceye damgasını vurdu. Öğrencilerin...

Google Haberlere Abone ol
Özel Sakarya Koleji ilk mezunlarını uğurladı

2012 yılında eğitim ve öğretime başlayan Özel Sakarya Koleji ilk mezunlarını görkemli bir şekilde uğurladı.

Mezuniyet gecesinde, öğrencilerin söylediği şarkılar, şiirler ve çeşitli etkinliklerle geceye damgasını vurdu. Öğrencilerin okulda geçirdikleri anları ölümsüzleştiren fotoğraf slaytı ile duygusal anlar yaşandı. Gece TEOG sınavında öğrencileri yalnız bırakmayan fen bilgisi öğretmeni Fatma Genç, İngilizce öğretmeni Selçuk Yıldız ve sosyal bilgiler öğretmeni Bayram Veli Gök 'e Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya'nın plaket vermesi ile devam etti. Daha sonra öğrencilere Okul Müdürü İlhami Arıkan ve Özel Kızılırmak Lisesi Müdürü Sinan Keskinkılıç, tarafından plaket verildi. Gece öğretmen ve öğrencilerin plaketlerinin takdiminden sonra kep atılması ile son buldu.

Başarılarında pay sahibi olduğunu söylediği yönetime ve öğretmenlere teşekkür eden okul birincisi Nafi Kısıklı, kendini geleceğe hazırlayan okulu unutmayacağını ifade etti.

Sakarya Koleji Okul Müdürü İlhami Arıkan ise öğretmen ve öğrencilerinin performanslarından memnun olduklarını ve her geçen gün başarılarıyla adlarından söz ettirmeye devam edeceklerinin sözünü verdi.

.

CİHAN

Yorumlar