Özel Sakarya Fatih Koleji'nden “Robot Günü" etkinliği

Özel Sakarya Fatih Koleji Bilişim Teknolojileri öğrencileri, Serdivan Alışveriş Merkezi'nde “Robot Günü” gerçekleştirdi.Sakarya Fatih Koleji, Bilişim Teknolojileri zümresi rehberliğinde 3,4, 5, 6 ve 7.sınıf Robotix Kulübü öğrencileri...

Google Haberlere Abone ol
Özel Sakarya Fatih Koleji'nden “Robot Günü" etkinliği

Özel Sakarya Fatih Koleji Bilişim Teknolojileri öğrencileri, Serdivan Alışveriş Merkezi'nde “Robot Günü” gerçekleştirdi.

Sakarya Fatih Koleji, Bilişim Teknolojileri zümresi rehberliğinde 3,4, 5, 6 ve 7.sınıf Robotix Kulübü öğrencileri ve velilerinin katılımıyla “Robot Günü” gerçekleştirdi. Serdivan AVM de yapılan etkinlikte öğrencilerin yaptığı birbirinden değişik robotlar görücüye çıktı. Fatihli öğrenciler, derslerde öğrendikleri uygulamaları velilerine anlatarak çalışma yaptılar.

Sakarya Fatih Koleji Okul Müdürü Bayram Yayla “Okul olarak öğrencilerimizin çok yönlü yetişmesine çok önem veriyoruz. Bu kapsamda bu sene hayata geçirdiğimiz Robotix Kulübü de bunlardan biri.Bu kapsamda kulüp öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergileme ve anlata imkanı bulmuş oldular. Ayrıca Robotix Kulübü öğrencilerimiz ilk yılında katıldıkları Uluslararası İnfomatrix Bilgisayar Olimpiyatında Dünya 2.si ve Dünya 3.sü olarak bizleri gururlandırdılar" dedi.

CİHAN

Yorumlar