Özel Reyhan İlkokulu ‘Gezgin Abi’yi ağırladı

Konya’nın Akşehir İlçesinde faaliyet gösteren Reyhan Koleji Okulunun 4.sınıf öğrencileri her ay Gonca dergisini okuyorlar ve okudukları dergiden sınav yapıyor. Bu ayki Gonca dergisi sınav programının sürpriz konuğu Gezgin Abi oldu.Yarışmayı...

Google Haberlere Abone ol
Özel Reyhan İlkokulu ‘Gezgin Abi’yi ağırladı

Konya’nın Akşehir İlçesinde faaliyet gösteren Reyhan Koleji Okulunun 4.sınıf öğrencileri her ay Gonca dergisini okuyorlar ve okudukları dergiden sınav yapıyor. Bu ayki Gonca dergisi sınav programının sürpriz konuğu Gezgin Abi oldu.

Yarışmayı bizzat kendisi sunan derginin Gezgin abisi soru aralarında yaptırdığı etkinliklerle öğrencileri coşturdu. Programın sürpriz konuğu öğrenciler için yanında getirdiği hediyelerle öğrencilerin beğenisini ve sevgisini kazandı.

Konu hakkında açıklama yapan 4.sınıf öğretmeni Aydın Gökalp, öğrenciler için sürpriz isimleri programlarla öğrencilerle buluşturmayı, ufuk kazandırma adına önemsediklerini belirtip, "Geleceğin Türkiye’si olarak gördüğümüz öğrencilerimizi en renkli, en kaliteli programlarla besleme amacı taşıyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar