Özel Nil'de mezuniyet coşkusu

Diyarbakır’da 20 yıldan fazladır faaliyet gösteren Özel Nil Koleji’nde bir kez daha mezuniyet coşkusu yaşandı. Okuldan bu yıl mezun olan 129 öğrenci düzenlenen tören, renkli görüntülere sahne oldu. Törende TEOG’da bütün soruları...

Google Haberlere Abone ol
Özel Nil'de mezuniyet coşkusu

Diyarbakır’da 20 yıldan fazladır faaliyet gösteren Özel Nil Koleji’nde bir kez daha mezuniyet coşkusu yaşandı. Okuldan bu yıl mezun olan 129 öğrenci düzenlenen tören, renkli görüntülere sahne oldu. Törende TEOG’da bütün soruları doğru yanıtlayan öğrenciler de ödüllendirildi.

    Program okulun müzik öğretmeni Sedat Çetiner ve saz ekibi tarafından çalışan şarkılarla başladı. Okul konferans salonunda devam eden program, okul müdürü Ali Pehlivan’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Pehlivan, “Hiç şüphesiz bu törenin en mutlu kişileri sizsiniz. Sizleri tüm kalbimle kutluyor hoş geldiniz diyor ve saygılarımı sunuyorum. Okulumuzun değerli öğretmenleri, çabalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve sizlere teşekkür ediyorum. Değerli öğrenciler, sizler artık Diyarbakır’da yıldızlar gibi parlayacaksınız. Yüksek ahlakınız ve üstün başarılarınızın devamı, bizlerin gurur kaynağı olacaktır.” dedi.

    Programda TEOG’da tüm soruları doğru cevaplayan İrem Nur Bağlayıcı ve Süleyman Burak Deniz’in ödülünü Müdür Yardımcısı Recep Kepenek verdi. Kepenek, "Burada 2 öğrencimiz var ama bütün öğrencilerimiz çok değerli. Hepinizi alınlarınızdan öpüyorum, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum." dedi.

    Dönem birincisi Helin Tuğrul’un şilt çakması sonrası öğrencilerin yıl içi faaliyetlerinin olduğu slayt gösterisi velileri duygulandırdı. Mezunlar adına Fatma Adıgüzel konuşma yaptı. Mezunlara ailelerinin plaket vermesiyle duygulu anlar yaşandı. Program söylenen şiirler geceyi renklendirdi.

    Nehir Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yılmaz Demir ise emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek plaket takdim etti. Program sonrası bahçede mezuniyet pastasının ikram edilmesi sonrası havai fişek gösterisi ile mezuniyet programı sona erdi. CİHAN

Yorumlar