Özel Murat Anadolu ve Fen Lisesi velileri voleybol turnuvasında ter attı

Şanlıurfa Özel Murat Anadolu ve Fen Lisesi, velilere yönelik 'Velilerarası Voleybol Turnuvası' düzenledi. Şanlıurfa Özel Murat Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Ahmet Arslan, veliler arasında kaynaşmayı artırmak, birbirleriyle daha fazla iletişime...

Google Haberlere Abone ol
Özel Murat Anadolu ve Fen Lisesi velileri voleybol turnuvasında ter attı

Şanlıurfa Özel Murat Anadolu ve Fen Lisesi, velilere yönelik 'Velilerarası Voleybol Turnuvası' düzenledi.

Şanlıurfa Özel Murat Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Ahmet Arslan, veliler arasında kaynaşmayı artırmak, birbirleriyle daha fazla iletişime geçmelerine katkıda bulunmak amacıyla turnuva düzenlediklerini belirtti. Turnuvanın ilgi gördüğünü söyleyen Arslan, “Turnuvaya velilerimizin katılımı oldukça yüksekti. Müsabakalar çok çekişmeli geçti. Turnuvaya katılan tüm sınıf velilerimizi kutluyorum ve katılımlarından dolayı da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuva ile ilgili olarak okul velilerinden Ethem Akıl, böyle bir turnuvanın öğrenci aileleri arasında iletişimi daha da artırdığını belirtti. Akıl, “Biz veliler arası diyalogu artırmak için güzel bir etkinlik oldu. Belli zaman dilimi içinde güzel şeyleri paylaşmak için buraya geldik ve amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Turnuvayı hazırlayan ve bizleri buralara kadar davet etme inceliğinde bulunan yöneticilerimize ve öğretmenlerine şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Şanlıurfa Özel Murat Anadolu ve Fen Lisesi öğretmenlerinden Yılmaz Kuluç ise veliler arası turnuvaya yoğun katılım olduğunu ifade etti. Turnuvadaki karşılaşmaların hem zevkli hem de mücadelelere sahne olduğunu anlatan Kuluç, etkinliğe katılan velilere teşekkür etti.

Yapılan voleybol müsabakalarının ardından turnuva hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

CİHAN

Yorumlar