Özel Menderes Koleji'nde 'Hünerli Eller Şenliği' düzenlendi

Özel Menderes İlköğretim Kurumu tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Hünerli Eller Pastel Boya' şenliğinin 4.sü düzenlendi. Menderes Koleji'nde yapılan şenliğe, Artvin merkezde bulunan ana sınıflarından onlarca öğrenci katıldı.    &nbs

Google Haberlere Abone ol
Özel Menderes Koleji'nde 'Hünerli Eller Şenliği' düzenlendi

Özel Menderes İlköğretim Kurumu tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Hünerli Eller Pastel Boya' şenliğinin 4.sü düzenlendi. Menderes Koleji'nde yapılan şenliğe, Artvin merkezde bulunan ana sınıflarından onlarca öğrenci katıldı.

    Pastel boyalarıyla 'Ailemle Geçirdiğim Unutamadığımı Bir Gün' konulu bir resim yaparak yarışmaya katılan minik öğrenciler, daha sonra kurum tarafından getirilen şişme oyun parklarında doyasıya eğlendi.

    Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda ödül almaya hak kazanan 20 öğrenci Menderes Koleji'nin internet sitesinde akşam saatlerine doğru duyuruldu. Yine aynı günün akşamı saat 19.00'da ödül törenine katılan ilk 20 öğrenciye ödülleri Menderes Koleji Okul Aile Birliği üyeleri tarafından sırayla takdim edildi. Öğrencilerin yanında ilk üçe giren öğrencilerin öğretmenlerine çeşitli hediyeler verilirken, okullarına da plaket takdim edildi.

    Açıklanan sonuçlara göre Şehit Zeki Varan Anaokulu öğrencisi İrem Çolak birinci, Milli Egemenlik Anaokulu öğrencisi Öznur Demirel ikinci, Çoruh İlkokulu öğrencisi Buse Kıllıoğlu da üçüncü oldu. Pastel boya yarışması sonuçlarına göre birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinci olan öğrenciye Zekare Dikkat ve Hafıza Seti, üçüncü olan öğrenciye de eşofman takımı verilirken, ilk 20’ ye giren öğrencilere de çeşitli hediyeler takdim edildi.

    Bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Hünerli Eller Pastel Boya Şenliğini' farklı bir tarzda gerçekleştirdiklerini söyleyen Kurum Müdür Harun Var, "Geçen yıl düzenlediğimiz Hünerli Eller Pastel Boya şenliğine göre bu yıl katılım yine yüksek oldu. Ailelerin ellerinden tutarak şenliğe katılan miniklerimiz önce pastel boyalarla yaptıkları resimlerle yarıştılar. Yarışma sonrasında öğrencilerin hayli zevk aldığı şişme oyun parklarını getirdik. Okulumuzda o gün tam bir karnaval yaşandı. Anasınıfı öğrencilerimiz çok keyifli bir gün geçirdiler. Şenliğe katılan tüm öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar