Özel İrfan masa tenisi turnuvasında il birincisi oldu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Özel İrfan masa tenisi turnuvasında il birincisi oldu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi. 6 okuldan 24 öğrencinin katıldığı turnuva sonucu Özel İrfan Ortaokulu öğrencileri Ahmet Mert Tekin, Şehmuz Ökten, Murat Beyaz ve Halil Borak oynadıkları tüm maçları kazanarak birincilik kürsüsüne çıktı. İrfan Koleji bu sonuçla bölge şampiyonasında Batman'ı temsil edecek.

Alınan şampiyonlukla ilgili basın açıklaması yapan Özel İrfan Okulları beden eğitimi öğretmeni Mehmet Coşkun, "Öğrencilerimiz turnuvalara hazırlık sürecinde çok çalıştılar. Okul sonrası ve hafta sonları yoğun ve sıkı antrenmanlarla müsabakalara hazırlandılar. Bu emeklerinin karşılığı olarak da şampiyonluğu elde ettiler." diye konuştu. Okul müdürü Fakrullah Akdursun ise yaptığı açıklamada, "Bilimsel başarılarımıza sportif başarılarımızı da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin masa tenisi Türkiye şampiyonasında büyük başarı elde edeceğine inanıyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar