Özel halk otobüsüne taşlı saldırı

Kocaeli'nde, Gebze-İzmit arası yolcu taşıyan halk otobüsüne taşlı saldırı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Özel halk otobüsüne taşlı saldırı

Kocaeli'nde, Gebze-İzmit arası yolcu taşıyan halk otobüsüne taşlı saldırı yapıldı. Saldırı sırasında otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı.

Olay, dün gece saat 21.30 sıralarında D-100 kara yolu Dilovası ilçesi mevkiinde meydana geldi. Yılmaz Topal'ın kullandığı 41 J 6059 plakalı özel halk otobüsü, Gebze'den İzmit'e gelirken Dilovası ilçesindeki durakta yolcu almak için durdu. "Hereke'ye yolcu alıyor musun?" diye soran yolcuya şoför "Bizler alamıyoruz." karşılığını verdi. Şoför Topal kapıyı kapatıp otobüs harekete geçtiği sırada dışarıda bekleyen 5 kişi kaldırım taşlarıyla saldırdı. Otobüsün ön kapısının camından giren büyük bir taş parçası Topal’ın koluna ve kafasına isabet ederek hafif şekilde yaraladı. Atılan diğer taşlar camları kırdı. Bu sırada otobüsün içerisinde büyük bir panik yaşandı. Bazı yolcular panik sebebiyle yere düştü.

Yaşanan olaya rağmen Topal, otobüsü bir süre daha kullandı. Ardından telefonla yetkililere ulaşarak durumu bildirdi. Özel halk otobüsünün bağlı bulunduğu kooperatifin yetkilileri, olayla ilgili polise başvurduklarını belirtti. Polis ekipleri, olayın zanlı ya da zanlılarını bulmak için çalışma başlattı. CİHAN

Yorumlar