Özel Gümpembe Ortaokulu'nda mezuniyet coşkusu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gülpembe İlk ve Ortaokulu'nda 15. mezuniyet coşkusu yaşandı.Mezuniyet törenine; Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Bilal Erdoğan, Yunus Emre İlkokulu Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Özel Gümpembe Ortaokulu'nda mezuniyet coşkusu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gülpembe İlk ve Ortaokulu'nda 15. mezuniyet coşkusu yaşandı.

Mezuniyet törenine; Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Bilal Erdoğan, Yunus Emre İlkokulu Müdürü Mustafa Yanar, Şehit İsmet Kayar İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Rüştü Erdoğan, Karacaoğlan İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Murat Kurşun ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Şahin Şahin açılış konuşmasında şunları ifade etti: "Başarılı bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakırken, sevgi ve şefkatle yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi mezun etmenin sevincini yaşarken aynı zamanda onlardan ayrılıyor olmanın da burukluğunu yaşıyorum. Bizler öğrencilerimizi hayata hazırlarken hep en ideali kendimize örnek alıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun semeresini okul olarak katılmış olduğumuz yarışmalarda il birinciliği ve TEOG sınavında almış olduğumuz başarılarla ortaya koymuş bulunuyoruz. Diğer sınav sistemlerinde olduğu gibi yeni sınav sistemi TEOG sınavında da ilçe birinciliğini elde ettik. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve her konuda yanımızda olan velilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi. Mezuniyet sonrası plaketlerini alan öğrenciler hatıra fotoğrafı çekip okullarından hüzünlü bir şekilde ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar