Özel Fırat Ortaokulu teniste Balıkesir şampiyonu oldu

Balıkesir Özel Fırat Ortaokulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Milli Eğitim okullarının takımları arasında yapılan Küçük Kızlar Tenis Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Google Haberlere Abone ol
Özel Fırat Ortaokulu teniste Balıkesir şampiyonu oldu

Balıkesir Özel Fırat Ortaokulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Milli Eğitim okullarının takımları arasında yapılan Küçük Kızlar Tenis Turnuvası'nda şampiyon oldu. Mayıs ayında İzmir'de yapılacak bölge elemelerinde Balıkesir'i temsil edecek olan takım, böylece şimdiden adından söz ettirdi.

Okul Müdürü Ramazan Bayram, yaptığı açıklamada, "Okulumuz hem sportif hem de bilimsel yarışmalarda derecelere talip. Bunun için zümrelerimiz planlı şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Öğrencilerimiz Çağla Özmen, Pelin Erbaharlı ve Sarenaz Akçiçek'i tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca çalıştıran antrenör ve Beden Eğitimi öğretmenlerimize de teşekkür ederim." dedi. Öğrencilerin ve takımların çok başarılı bir dönem geçirdiğini belirten Beden Eğitimi Zümre Başkanı Erkan Bayrak da, "Bu başarılar için sene başından bu yana disiplinli bir biçimde çalışmalarımızı ve antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, Balıkesir'i en iyi şekilde temsil ederek daha güzel başarılar elde etmek olacak." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar