Özel Fırat Koleji 8. Arif Fırat Bursluluk Sınavı başlıyor

Balıkesir Özel Fırat Koleji tarafından her yıl il geneli 4. sınıflar arası düzenlenen "Arif Fırat Bursluluk Sınavı", 6 Nisan 2014 Pazar günü yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Özel Fırat Koleji 8. Arif Fırat Bursluluk Sınavı başlıyor

Balıkesir Özel Fırat Koleji tarafından her yıl il geneli 4. sınıflar arası düzenlenen "Arif Fırat Bursluluk Sınavı", 6 Nisan 2014 Pazar günü yapılacak. Başvurular "www.firat.k12.tr" internet sitesi ya da telefondan yapılabiliyor. Sınava, Balıkesir geneli bütün 4. sınıf öğrencileri katılabiliyor. Bu yıl 700'ün üzerinde katılım olması beklenen sınav Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinden yapılacak.

Okul Müdürü Ramazan Bayram, yaptığı açıklamada Fırat Eğitim Kurumları olarak öğrencilere kaliteli bir eğitim öğretim ortamı sunmak istediklerini belirterek, "Kurumumuzun imkânlarından faydalandırarak ilimizin adını Türkiye'de duyurabilmelerine imkân sunmak, onların tempolu bir eğitim ortamında başarılarına katkıda bulunabilmek amacıyla her yıl başarılı öğrencilere imkân tanıyoruz. Bu konuda maddi manevi desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılacak öğrencilerimize de başarılar diliyorum." dedi. Amaçlarının geleceğin güçlü Türkiye'sine imza atabilecek vatan evlatlarına ışık tutmak olduğunu ifade eden Müdür Bayram, "Kendine güvenen, şu an 4. sınıfta okuyan bütün öğrencileri bu yarışmaya davet ediyoruz." diye konuştu. Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceğini, öğretmenleri ve okullarına da çeşitli hediyeler verileceğini söyledi. CİHAN

Yorumlar