Özel Erkul Tunagür Ortaokulu'nda mezuniyet töreni

Kocaeli'nde, Özel Erkul Tunagür Ortaokulu 6'ncı dönem mezunlarını törenle uğurladı. Tunagür Ortaokulu, mezun olan öğrencilerine unutulmayacak bir veda programı düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan program müdür yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
Özel Erkul Tunagür Ortaokulu'nda mezuniyet töreni

Kocaeli'nde, Özel Erkul Tunagür Ortaokulu 6'ncı dönem mezunlarını törenle uğurladı. Tunagür Ortaokulu, mezun olan öğrencilerine unutulmayacak bir veda programı düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan program müdür yardımcısı Murat Gülşen’in konuşması ile devam etti. Okul yönetimi, öğrencilere emeği geçen öğretmenlerine Erkul Eğitim Kurumları Genel Müdürü Aytekin Özçelik'in elinden plaket takdimi yaptı. Öğrencilere ayrıca halkoyunu sürprizi yapıldı.

Tunagür öğretmenleri veda edecekleri öğrencilerine, 'Bülbülüm Altın Kafeste', 'Mihriban', 'Beyaz Giyme', 'Nar Tanesi' ve 'Gönlüm Ateşlere Yandı' türkülerini seslendirerek bu güzel anı taçlandırdı. Ortaokulun 6 ve 7. sınıf öğrencileri de kulüp derslerinde öğrendikleri parçaları müzik öğretmeni Serkan Öztürk şefliğinde çalıp seslendirdi. Gecenin sonuna doğru 8A sınıfına Erkul Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Murat Şimşek, 8B sınıfına Özel Erkul Tunagür Ortaokulu Müdürü Mehmet Fatih Binicioğlu, 8C sınıfına, okul velisi Seyfullah Aksu plaketlerini verdi. Plaket takdimi yapanlar aynı zamanda okul velisi olup kendi çocuklarına da plaket takdim ederek sürpriz yaptı. Veda programı hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar