Özel Erkul Bahar İlkokul ve Ortaokulu öğrencileri Suriyelileri unutmadı

Kocaeli Özel Erkul Bahar İlkokul ve Ortaokul'u ve Kimse Yok Mu Derneği işbirliğiyle düzenlenen 'Sana İhtiyacım Var' yardım kampanyasına destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Özel Erkul Bahar İlkokul ve Ortaokulu öğrencileri Suriyelileri unutmadı

Kocaeli Özel Erkul Bahar İlkokul ve Ortaokul'u ve Kimse Yok Mu Derneği işbirliğiyle düzenlenen 'Sana İhtiyacım Var' yardım kampanyasına destek verdi. Savaş mağduru Suriyeli çocuklar için harçlıklarından artırdıkları paralarla yardım kampanyasına destek veren öğrenciler ve öğretmenler gıda malzemesi (makarna,nohut,kurufasulye,kırmızı mercimek ,salça, yağ vb),bebek maması ve çocuk bezi ile temizlik malzemesinden oluşan 2 tonluk yardım malzemesini mağdur durumdaki Suriyeli çocuklara bir an önce ulaşması için seferber oldu.

Yardımlar için okul bahçesinde tören düzenlendi. Okul Müdürü Sinan Aydın, "Sosyal sorumluluk duygusu gelişmiş öğrenciler olarak ‘nerede bir ihtiyaç sahibi insan varsa, ben orada olmalıyım’ düşüncesiyle bu organizasyona sahip çıktığınız için hepinizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum. Suriye’de yaşanan bir insanlık dramı nedeniyle en temel ihtiyaçlarından bile mahrum milyonlarca insan var. Öğrencilerimizle birlikte bu sosyal sorumluluk duygusunu pekiştirmek için oradaki insanlara nasıl katkıda bulunabiliriz diye düşündük. Kimse Yok mu Derneği ile Kocaeli Özel Erkul Bahar ilkokul ve Orta Okulu işbirliği halinde , 2 ton temel gıda maddeleri Suriyeli kardeşlerimize gidecek. Çocuklarımızın bu husustaki gayretleri gerçekten takdire şayandı. Velilerimizle birlikte seferber oldular ve çok kısa bir sürede 2 ton malzeme okulumuzda birikti. İnşallah en kısa sürede Suriye’deki kardeşlerimize gitmiş olacak." CİHAN

Yorumlar