Özel Ergin Koleji'nde yıl sonu heyecanı

Yozgat Özel Ergin Koleji anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu etkinliği davetlilerin büyük beğenisini topladı. Öğrenciler, oynadıkları tiyatro ve halk oyunları ile okudukları şiirlerle davetlilerden büyük alkış aldı.Özel...

Google Haberlere Abone ol
Özel Ergin Koleji'nde yıl sonu heyecanı

Yozgat Özel Ergin Koleji anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu etkinliği davetlilerin büyük beğenisini topladı. Öğrenciler, oynadıkları tiyatro ve halk oyunları ile okudukları şiirlerle davetlilerden büyük alkış aldı.

Özel Ergin Koleji Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy yaptığı konuşmada, kolej olarak 17 yıldır Yozgat eğitimine katkı sağlamaya devam ettiklerini söyledi. Özsoy, "Ergin Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmeye çalışıyoruz. Okulumuz 17 yıldır deneyimli öğretmen kadrosuyla Yozgat eğitimine büyük katkılar kazandırmaktadır. SBS verilerine göre her yıl ilin en başarılı okulu olan kolejimiz sanatsal ve sportif alanlarda bir çok başarılara da imza atmaktadır. Bu münasebetle emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar, birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimize başarılar diliyorum. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar