Özel Ergin Koleji TEOG'da başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi

Yozgat’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Ergin Koleji, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarına göre ilin en başarılı okulu oldu. Kolej Müdürü Oğuz Köker, başarılı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.Bir...

Google Haberlere Abone ol
Özel Ergin Koleji TEOG'da başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi

Yozgat’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Ergin Koleji, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarına göre ilin en başarılı okulu oldu. Kolej Müdürü Oğuz Köker, başarılı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Bir milyon 300 bin öğrencinin girdiği sınavda Özel Ergin Koleji öğrencisi Emre Çiftçi ve Halil İbrahim Coşkun, tüm soruları doğru cevaplayarak kolejin ve Yozgat’ın gururu oldu.

Okul Müdürü Oğuz Köker yaptığı açıklamada, kolejin eğitim hayatına başladığı günden, bugüne kadar elde edilen başarıların tesadüf olmadığının sınavlarda alınan başarılarla ortaya çıktığını söyledi. Köker, "Kolej olarak Türkiye geneli yapılan TEOG'da daha önceki sınavlarda olduğu gibi beklediğimiz başarıyı elde ettik. Bu sene toplamda 60 öğrencimizi mezun etmenin ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin 30 tanesi 460 ve üzeri puan aldı. Velilerimizin farklı bir düşüncesi olmazsa mezun olan 60 öğrenciden 45 öğrencimizi fen liselerine yerleştirmeyi planlıyoruz. Kitlesel başarılarımızın yanında bireyselde de Yozgat’ın gururu olan ve tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilerimiz Emre Çiftçi ve Halil İbrahim Coşkun, bizlerin de gururu oldu. Öğrencimizi ve ailesini kutluyorum. İlin en başarılı öğrencileri olan öğrencilerimiz özverili bir çalışma içerisinde oldu. Öğretmenlerimiz her zaman yanında olduğu gibi anne ve babalar da okulda ve evde gerekli desteği verdiği için başarı kaçınılmaz oldu." dedi.

"HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR"

Hiçbir başarının tesadüf olmadığının altını çizen Köker, "17 yıllık bir tecrübe, idealist öğretmen arkadaşlarımın gayreti, öğrencilerimizin çalışma azmi ve velilerimizin ciddi desteği başarımızın en büyük etkenlerdendir. Kolejimizin eğitim-öğretim dönemi içerisinde yapmış olduğu; etüt çalışmaları, ofis çalışmaları, grup çalışmaları, deneme sınavları ve son bir ayda yapmış olduğumuz yoğunlaştırma programı başarımızın vazgeçilmezlerindendir. Ayrıca öğrencilerimizle birebir rehberlik, aile telefon ve ziyaret rehberliği de başarımızı artıran etkenlerden oldu diye düşünüyorum." diye konuştu.

Tüm soruları doğru cevaplayan Emre Çiftçi ve Halil İbrahim Coşkun, isimli öğrenciler de başarılarının sürekli ve istikrarlı çalışmayla kazanıldığını belirterek, lise tercihi konusunda henüz karar veremediklerini, ileride iyi bir meslek sahibi olmak için iyi bir lise tercihinde bulunmak istediklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar