Özel Ergin Koleji öğrencisi, TEOG sınavında birinci oldu

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencilerinden Halil İbrahim Coşkun, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye Şampiyonları arasına adını yazdırdı.Özel Ergin Koleji Koleji kurulduğu...

Google Haberlere Abone ol
Özel Ergin Koleji öğrencisi, TEOG sınavında birinci oldu

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencilerinden Halil İbrahim Coşkun, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye Şampiyonları arasına adını yazdırdı.

Özel Ergin Koleji Koleji kurulduğu günden bu yana eğitim alanında her geçen gün başarılarına bir yenisini eklemeye devam ediyor. Bu yıl uygulamaya konulan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda da Özel Ergin Koleji öğrencisi Halil İbrahim Coşkun 120 sorunun 120’sini de doğru cevaplayarak başarıda ki istikrarı devam ettirdi. Kolejin Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada kolejden bu yıl 60 öğrencisinin TEOG sınavlarına girdiğini söyledi. Köker, “Birinci dönem yapılan TEOG sınavında öğrencilerimizden Samet Çiftçi 120 sorunun tamamını yaparak büyük bir baları elde etmişti. Şimdi bu başarıyı Halil İbrahim Coşkun 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak devam ettirdi. Sistemler değişse de yeni sisteme en hızlı uyum sağlayan kurumlar içerisinde yer almaktayız. Mevcut sınav sonuçlarımız da bunun bir göstergesidir. Hiçbir başarı tesadüfî değildir. Öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle çok çalıştık, sistemli çalıştık. Başarıyı artırma hususunda birçok farklı ve artı uygulamalarımız oldu. Başarılarımızda emeği geçen yönetim kurulumuzu, tüm okul personelimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için gayretlerimizi artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

TEOG sınavında Yozgat birincisi olan Halil İbrahim Coşkun’da elde ettiği başarının kendini çok mutlu ettiğini ifade ederek, başarıda emeği geçen bütün öğretmenlere teşekkür etti. Okul Müdürü Oğuz Köker, TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayan Halil İbrahim Coşkun’a tablet bilgisayar hediye etti.

CİHAN

Yorumlar