Özel Ergin Koleji öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri, daha önce yaklaşık 8 yıl kolejin müdürlüğünü yapan ve şimdi Ankara Hacı Sabri Baday Koleji müdürü olan Ali Acar’ı ziyaret ederek, hasret giderdi.Kolejin Tiyatro Kulübü Öğretmeni Soner Tumgan,...

Google Haberlere Abone ol
Özel Ergin Koleji öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri, daha önce yaklaşık 8 yıl kolejin müdürlüğünü yapan ve şimdi Ankara Hacı Sabri Baday Koleji müdürü olan Ali Acar’ı ziyaret ederek, hasret giderdi.

Kolejin Tiyatro Kulübü Öğretmeni Soner Tumgan, Resim Öğretmeni Soner Karabulut, Tiyatro Kulübü öğrencileri ve velilerin katıldığı ziyarette zaman zaman duygulanan Hacı Sabri Baday, Koleji Müdürü Ali Acar, bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Tiyatro Kulübü öğretmeni Soner Tumgan, yaptığı açıklamada, kolejde 8 yıl müdürlük görevini yapan ve kendilerinde büyük emekleri olan Ali Acar’a sürpriz yapmak istediklerini belirtti. Tümgan, “Bu ziyaretimizi uzun süredir planlıyorduk fakat gerçekleştirmek adına kısmet bugüneymiş. Öğrencilerimizle birlikte hasret gidermek istedik. Müdürümüz kendisi de oldukça memnun kaldı. Hem velilerimizle hem öğrencilerimizle hasret gidermiş oldu. Bundan sonra da yılda en az 2-3 kez karşılıklı ziyaretlerde bulunmamızı kararlaştırdık.” dedi.

Ziyaretlerinin kendisini sevindirdiğini söyleyen Kolej Müdürü Ali Acar da Yozgat’ta yaklaşık 8 yıl görev yaptığını ve kentin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Acar, "Yozgat’ı ben kendi memleketim gibi görüyorum. Ankara’ya tayinim çıkması orada olan öğrencilerimiz, arkadaşlarımız ve dostlarımızla irtibatı koparacağız anlamı taşımıyor. Yozgat’taki arkadaşlarımızla sürekli görüşüyoruz. Zaman zaman onlar bize, bazen biz onları ziyaret ederek, dostluk bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Yozgatlı kardeşlerimiz, Ankara’da da bir evlerinin olduğunu asla unutmasınlar." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar