Özel Ergin Koleji, masa tenisinde Yozgat’ı temsil edecek

Yozgat'ta okullar arası düzenlen masa tenisi turnuvasında Özel Ergin Koleji Yıldız erkekler masa tenisi takımı şampiyon oldu.

Google Haberlere Abone ol
Özel Ergin Koleji, masa tenisinde Yozgat’ı temsil edecek

Yozgat'ta okullar arası düzenlen masa tenisi turnuvasında Özel Ergin Koleji Yıldız erkekler masa tenisi takımı şampiyon oldu. Kolej, Türkiye şampiyonasında Yozgat'ı temsil edecek.

Masat tenisi turnuvasında rakiplerini yenerek finale kalan ve finalde de Fatma Temel Turhan Ortaokulu ile karşılaşan Özel Ergin Koleji rakibini yenerek şampiyon oldu. Kolej Müdürü Oğuz Köker, eğitimdeki başarının yanı sıra sportif faaliyetlerde de elde edilen başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Köker, "Eğitimdeki başarılarımızın yanı sıra böyle şampiyonluklar elbette bizleri sevindirdiği gibi öğrenci ve velilerimizi sevindirmektedir. Sosyal faaliyetlere verdiğimiz önemi, öğrencilerimizin elde ettiği bu başarılarla taçlandırıyoruz." dedi.

Badminton küçük kızlarda yine Yozgat'ı Türkiye şampiyonasında temsil edeceklerini söyleyen Köker, "Bunun yanında da masa tenisinde yine Yozgat'ı temsil edeceğiz. Bu başarı sadece bizim değil, öğrenci, öğretmen, veli ve okul işbirliği ile gerçekleşen bir başarıdır. Alınan bu başarılarda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Türkiye şampiyonasında da Yozgat'ı en iyi şekilde temsil edip, şampiyonluklarla döneriz." temennisinde bulundu. CİHAN

Yorumlar