Özel Ergin Koleji badminton turnuvasında Yozgat’ı temsil edecek

Yozgat Özel Ergin Koleji il genelinde düzenlenen okullar arası badminton turnuvasında küçük kızlar ve yıldız kızlar kategorisinde derece elde ederek çifte kupanın sahibi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Özel Ergin Koleji badminton turnuvasında Yozgat’ı temsil edecek

Yozgat Özel Ergin Koleji il genelinde düzenlenen okullar arası badminton turnuvasında küçük kızlar ve yıldız kızlar kategorisinde derece elde ederek çifte kupanın sahibi oldu. Kolej Türkiye geneli düzenlenecek badminton şampiyonasında Yozgat’ı temsil edecek.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, kolejin eğitimdeki başarısının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki başarısıyla da adından sıkça söz ettirdiğini söyledi. Köker, "Öğrencilerimizin başarısıyla bir kez daha gururlandık. Geçtiğimiz günlerde de satrançta Yozgat birincisi çıkardık. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleriyle yeni bir başarıya da imza atmış olduk. Özel okul olmamızdan ötürü beklentiler elbette yüksek. Biz de bu isteklere, bu güvene cevap verme adına her zaman büyük başarıları hep birlikte paylaştık." dedi.

Öğrenci, öğretmen ve veli iş birliği içerisinde büyük bir aile olduklarını söyleyen Köker, "Elde edilen başarılarda tabi ki ailelerimizin de büyük katkısı var. Bizler büyük bir aileyiz. Sosyal ve kültürel etkinliklere ailelerimizin de katılımlarını sağlayarak güzel bir birliktelik sağladık. Bu yüzden de beklentiler her zaman yüksek olmuştur. Biz de bu kapsamda eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerde de şampiyonluklar ve dereceler elde ederek bu beklentileri boşa çıkarmamış olduk. Bu vesile ile başarılarda pay sahibi olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar