Özel Ergin Koleji 16. dönem mezunlarını verdi

Yozgat Özel Ergin Koleji, 16. dönem mezunu 60 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi. Oldukça yoğun katılımın yaşandığı programda bazı öğrenci ve velilerin yaptığı konuşmalar davetlileri duygulandırdı. Törenin açılış konuşmasını...

Google Haberlere Abone ol
Özel Ergin Koleji 16. dönem mezunlarını verdi

Yozgat Özel Ergin Koleji, 16. dönem mezunu 60 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi. Oldukça yoğun katılımın yaşandığı programda bazı öğrenci ve velilerin yaptığı konuşmalar davetlileri duygulandırdı. Törenin açılış konuşmasını yapan Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, 17 yıldır Yozgat eğitimine önemli katkılar sağladıklarını belirterek kolejin öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla, açıldığı günden bu güne kadar fedakar ve çalışkan öğretmenler rehberliğinde birçok başarıya imza attığını vurguladı.

Köker, "1997 yılından beri Yozgatlılara hizmet eden okulumuz, özellikle gençliğin yozlaştığı ve ailelerin çocuklarına sahip çıkmaya zorlandığı bir dönemde, bir oksijen çadırı vazifesi görmüş ve en kıymetli sermayesi olan evladını milli ve ahlaki değerlerle yetiştirmek için çabalayan ailelerin yardımına koşmuştur." dedi.

"HEDEFİMİZ TİCARET DEĞİL KAREKTERLİ İNSANLAR YETİŞTİRMEK"

Özel Ergin Koleji'nin karakter eğitimini kurulduğu ilk yıldan itibaren ön plana çıkardığı ahlaklı ve bilgiyle donanmış insanlar yetiştirmeyi hedeflediğini belirten Köker, " Kolejimiz yaptığı sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle bütün Yozgat’ın kabul ettiği bir marka okul haline gelmiştir. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam etmekte olup, kolejimizi her sene bir önceki seneye göre daha ileriye doğru götürme azmi içerisindeyiz. Yozgat insanının Ergin ailesine duyduğu güven ve talep devam etmekte olup bu durum bizi daha fazla çalışmaya ve imkanlarımızı daha fazla zorlamaya sevk etmektedir. Bu yoğun ilgi beraberinde lise inşaatımızın başlamasına sebep olmuştur. Amaç ticaret değil sadece Türkiye’nin değil dünyanın ihtiyaç duyduğu karakterli insanlar yetiştirmektir. Bu vesile ile mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve hayatlarında başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

"ERGİN KOLEJİ 17 YILDIR YOZGAT’IN EKONOMİK SOSYAL VE KÜLTÜREL DÜNYASINA KATKIS AĞLIYOR"

Okul Aile Birliği Başkanı Ergin Gül’de kolejden mezun olan öğrencilerin ilerde her birisinin devletine milletine bağlı birer birey olarak yetişeceklerini ifade etti. Gül, "Öğrencilerimiz mezun oluyor, belki kolejinizi eskisi kadar gelip göremeyeceksiniz ama kalplerinizden bizi silmeyin, çünkü bu okulun arkasında bir holding yok, şirket yok, finansörü yok, bu okul Yozgat’ın okulu. Okulumuzun ismi rahmetli Ahmet Ergin Efendinin ismi, binada sadece sizin binanız. Bu okulları Yozgat’ın insanı yaptı. Ergin Koleji 17 yıldır Yozgat’ın ekonomik sosyal, kültürel dünyasına katkı veriyor. En büyük katkıyı önce buradan daha sonrada bu yıl üniversiteden mezun olan öğrencilerimiz, bürokraside, devlet kademesinde, özel sektörde, çok güzel yerlere geleceklerdir. Yozgat çocukları Türkiye de idareyi ele alacaklardır. O öğrenciler Ergin kolejinde yetişmiş oldukları için Yozgat’a katkıları o zaman görülecektir." dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çağrılan öğrencilere protokol üyeleri tarafından plaket verildi. Öte yandan öğrenci velileri ve yakınlarıda öğrencilerin platformdaki plaket alma anlarını fotoğraf makineleri ve cep telefonları ile görüntülemek için adeta birbirleri ile yarıştı.

CİHAN

Yorumlar