Özel Düzce Fatih İlkokulu'ndan anlamlı destek

Özel Düzce Fatih İlkokulu öğrenci velileri Afrika’da dokuz katarakt ameliyatı ve iki yetimin bir yıllık ihtiyacını karşıladı. Özel Düzce Fatih İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen törene Bolu Kimse Yok Mu Derneği Müdürü Ali...

Google Haberlere Abone ol
Özel Düzce Fatih İlkokulu'ndan anlamlı destek

Özel Düzce Fatih İlkokulu öğrenci velileri Afrika’da dokuz katarakt ameliyatı ve iki yetimin bir yıllık ihtiyacını karşıladı.

Özel Düzce Fatih İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen törene Bolu Kimse Yok Mu Derneği Müdürü Ali Kavas, Okul Müdürü Gürbüz Atmaca ve okul velileri katıldı.

Okul Müdürü Gürbüz Atmaca, 9 velinin Afrika’da katarakt ameliyatı üstlenerek sağlığına kavuşacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,"İki velimiz de Afrika’da iki yetimin ihtiyaçlarını karşıladı. Ufak şeylerin büyük şeylere vesile olduğu bir dinin mensuplarıyız.” dedi.

Kimse Yok Mu Bolu Şube Müdürü Ali Kavas ise “Dünya’da 148 milyon yetim var. Eğer dünyada yetim ülkesi kurmak isterseniz dünyanın 8. ülkesi olur. Tüm sıkıntılı insanlara yardımcı olmak için varız. Onun için sizlerin de desteklerine ihtiyacımız var., Biz bütün dünyada insanların hayır duasını alıyoruz." dedi. Programın sonunda destekte bulunanlara plaket takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar