Özel Çağlayan Koleji olimpiyatlarda finale kaldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Özel Çağlayan Bulut Koleji, Yamanlar Koleji'nin düzenlediği Sanat Eğitimi Proje Tasarımı Olimpiyatları'nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Okulun...

Google Haberlere Abone ol
Özel Çağlayan Koleji olimpiyatlarda finale kaldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Özel Çağlayan Bulut Koleji, Yamanlar Koleji'nin düzenlediği Sanat Eğitimi Proje Tasarımı Olimpiyatları'nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Okulun görsel sanatlar öğretmeni İbrahim Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye genelinde Özel Çağlayan Bulut Koleji olarak bu büyük başarıya imza atmanın büyük sevincini yaşıyoruz. Bir yıldır öğrencilerimizle özel olarak ilgilenmenin meyvelerini toplamak güzel.

Ayrıca Siverek, sanat dalında tarihinde ilk defa böyle bir başarıya imza atacak. Finalde 8-A sınıfı öğrencimiz Seyda TERK ile bölgemizi, ilçemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." dedi.

Okul müdürü Ramazan Samsa ise öğrencileri çok yönlü yetiştirerek kendinden emin bir şekilde geleceğe hazırladıklarını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar