Özel Çağlayan Bulut Koleji'nde çocuklara boyama şenliği

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde eğitim veren Özel Bulut Koleji ilçede eğitim veren bütün anaokullara boyama şenliği düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Özel Çağlayan Bulut Koleji'nde çocuklara boyama şenliği

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde eğitim veren Özel Bulut Koleji ilçede eğitim veren bütün anaokullara boyama şenliği düzenledi. Şenliğe katılım yoğun oldu.

Şenlikler çerçevesinde çocuklara palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri yapıldı. Resim boyama yarışmasının yanında okulun bahçesinde öğrenci velileri pasta yarışmasında ter döktü. Veliler, pastalarının birinci olması için yarışırken, minik çocuklar da sınıflarda resimlerini en güzel boyamak için yarıştı. Şenlik havasında süren yarışmalara katılan bütün çocuklara sürpriz hediyeler verildi. Jüri üyelerinin, değerlendirmeyi yaparken çok zorlandıkları görüldü.

Çağlayan Bulut Koleji Müdürü Ramazan Samsa, yaptığı açıklamada, bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri her yıl yaptıklarını, bu yıl çocukların 23 Nisan'ı tam yaşamaları için biraz daha farklılaştırarak, çocuklara yüz boyamaları ve palyaço gösterileri yaptıklarını belirtti. Samsa, her çocuğun kendileri için birinci olduğunu belirterek, bundan dolayı yarışmadan hemen sonra çocuklara birer hediye verildiğini ifade etti. CİHAN

Yorumlar