Özel bir bankaya ait zırhlı araç soygunu kamerada

Bağcılar'da özel bir bankaya para getiren zırhlı araç soyuldu. Aracın bankaya geldiği sırada 2 soyguncu güvenlik görevlilerinin elindeki para dolu torbayı alarak kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Özel bir bankaya ait zırhlı araç soygunu kamerada

Bağcılar'da özel bir bankaya para getiren zırhlı araç soyuldu. Aracın bankaya geldiği sırada 2 soyguncu güvenlik görevlilerinin elindeki para dolu torbayı alarak kaçtı. Soyguncunun kaçtığı sırada ateş ettiği anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Bağcılar Caddesi üzerinde bulunan özel bir bankaya para getiren zırhlı araç soyuldu. Soyguncular, bankanın önünde zırhlı aracın gelmesini bekledi. Zırhlı aracın gelmesiyle birlikte harekete geçen soyguncu güvenlik görevlisine ateş açarak elinden yaraladı. Görevlinin elinde bulunan ve içinde 145 bin TL olduğu öğrenilen torbayı alan soyguncu hızla kaçmaya başladı. Güvenlik görevlisinin peşinden gittiği soyguncu kaçtığı sırada arkasına dönerek ateş etmeye devam etti.

Soyguncunun kaçtığı sırada ateş ettiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde; elinde para dolu torbayla kaçan soyguncu ateş ediyor. Sokakta bulunan vatandaşlar açılan ateş sonucu panikle kaçıyor. Güvenlik görevlisi ise soyguncuyu kovalıyor. Ara sokaklarda izini kaybettiren soyguncuyu yakalamak için polis çalışma başlattı. CİHAN

Yorumlar