Özel Aydınlık Okulları öğrencisi atletizmde Türkiye ikincisi oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 15-16 Nisan 2014 tarihlerinde Eskişehir Vali Sami Sönmez Atletizm Pisti'nde düzenlenen 16 Yaş Altı Kulüpler Atletizm Türkiye Final Şampiyonası'nda, Nazilli Özel Aydınlık Okulları 8.

Google Haberlere Abone ol
Özel Aydınlık Okulları öğrencisi atletizmde Türkiye ikincisi oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 15-16 Nisan 2014 tarihlerinde Eskişehir Vali Sami Sönmez Atletizm Pisti'nde düzenlenen 16 Yaş Altı Kulüpler Atletizm Türkiye Final Şampiyonası'nda, Nazilli Özel Aydınlık Okulları 8. sınıf öğrencisi Berkay Şimşek, yüksek atlamada ikinci oldu. Şampiyonada 24 takım yarıştı.

Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker, yaptığı açıklamada, “Öğrencimizin geçen yıllarda da atletizmle ilgili başarıları var. İnşallah bu yıl okullar arası müsabakalarda Türkiye birinciliği hedefliyoruz. Berkay için de okul yönetimi ve öğretmenleri olarak tek hedefimiz, kendisinin milli takıma seçilmesidir. Gelecekte onun, yarışmalarda ve olimpiyatlarda milli bayrağımızı dalgalandırarak madalya alması bizi çok mutlu eder. Özel Aydınlık olarak sınavlarda başarılı olmaya çalışan okulumuz sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerde de başarılı olmak istiyor. Hedefimiz sosyal bir okul olmak, öğrencilerimizi tek alanda değil, hem sporda hem sanatta yetiştirmek. Özel Aydınlık Okulları'ndan mezun olan öğrencilerimizin hem derslerinde çok başarılı olmalarını hem en azından bir müzik aleti çalabilmelerini hem de en az bir spor dalında uzmanlaşmalarını sağlamayı arzuluyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar