Özcan'ın Minik Cimnastikçileri Balıkesir'de il şampiyonu oldu

Okullar arası Artistik Cimnastik İl birinciliğinde, Edremit Özel Özcan İlkokuluTakım halinde il birincisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Özcan'ın Minik Cimnastikçileri Balıkesir'de il şampiyonu oldu

Okullar arası Artistik Cimnastik İl birinciliğinde, Edremit Özel Özcan İlkokuluTakım halinde il birincisi oldu.

Balıkesir'de okullar arası yapılan artistik jimnastik yarışmasında Özel Özcan İlkokulu öğrencisi Kerem Narlıoğlu ferdi sıralamada il 1., İbrahim Bedreddin Akay il 3. ve Ahmet Tığrıkgülü il 4. oldular.

Özcan Koleji Beden Eğitim öğretmeni aynı zamanda milli cimnastik hakemi Hüseyin Narlıoğlu, "Cimnastik hem kız hem de erkek çocuklara hitap eden fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan, başlama yaşı 3 – 10 yaş arası olan çocuklara yönelik olimpik bir branştır." diyerek, şöyle konuştu:

"Cimnastik çocuklar üzerinde fiziki gelişimi sağlarken aynı zamanda da estetik bir görüntüye sahip olmalarını, boylarına göre kilo ve vücut kas kitlesini dengeler. Mutlu bireyler yetiştirmek için öz güvenli bireyler yetiştirmek gerekir. Bunun için de küçük yaştan itibaren hem fiziksel hem de pedagojik gelişimlerini destekleyecek spor ve sanat eğitimleri gereklidir. Tüm çocuklar için cimnastik en iyi başlangıçtır. Şikâyet eden değil, daha iyisi için mücadele veren bir toplum için biz Özcan Koleji olarak bize düşeni yaptık. Geçen sene Türkiye şampiyonu olduğumuz bu branşta yeni şampiyonlar yetiştirmek için emin adımlarla ilerliyoruz."

Okul Müdürü Ramazan Kabataş ise sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, "Beden Eğitimi öğretmenimizi ve sporcularımızı sonuna kadar destekliyoruz. Maddi manevi olarak her zaman yanlarındayız." dedi.

Onların çalışma şartlarını iyileştirerek onlara desteklerini gösterdiklerini de belirten Kabataş, "Onlarda şampiyon olarak desteklerimizin boşa gitmediğini gösterdiler. Biz Özcan Koleji olarak sadece ders başarısı değil sporda da başarılı olduğumuzu gösterdik. Emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar