Ozancık'ta bilim fuarı açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan protokol çerçevesinde Aksaray'ın Ozancık Ortaokulu'nda Bilim Fuarı düzenledi. Fuarın açılışına Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük, Milli Eğitim Müdürü İshak Adıyaman, Eğitim-Bir-...

Google Haberlere Abone ol
Ozancık'ta bilim fuarı açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan protokol çerçevesinde Aksaray'ın Ozancık Ortaokulu'nda Bilim Fuarı düzenledi. Fuarın açılışına Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük, Milli Eğitim Müdürü İshak Adıyaman, Eğitim-Bir- Sen Aksaray İl Başkanı Mahmut Aslan, okul müdürleri, köy sakinleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda öğrencilerin ve öğretmenlerin işbirliği ile yapılan projeler yoğun ilgi gördü. Öğrenciler öğretmenleri gözetiminde yaptıkları bilimsel çalışmaları sergiledi.

Okul Müdürü Cihangir Yeğen yaptığı açıklamada, "Bilim Fuarının öğrencilerin araştırma yapma, keşfetme ve yeteneklerini geliştirmede çok önemli bir yeri var. Bunların dışında bir amacımız da Bilim Fuarında öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktır. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Fuarın ilk günü misafirlere yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi. CİHAN

Yorumlar