Öz Ağaç-İş Sendikası’ndan üyelerine Konya gezisi

Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep’e gezi düzenleyen Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şubesi tarafından organize edilen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Öz Ağaç-İş Sendikası’ndan üyelerine Konya gezisi

Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep’e gezi düzenleyen Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şubesi tarafından organize edilen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Sendika bu kez üyelerini Konya’ya götürdü.

Öz Ağaç-İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kıyak, hoşgörünün sultanlarından birisi olan Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretleri'ni ziyaret etmek amaçlı düzenlenen gezinin amacına ulaştığını söyledi. Başkanı Adnan Kıyak, “Anadolu’nun manevi mimarlarından Mevlana Celaleddin Rumi’nin ‘Gel, ne olursan ol gel’ çağrısı, insanları kaynaştırarak, sevgi ve barış içinde yaşamalarını mümkün kılmış ve bu felsefe Konya’yı barış ve kardeşliğin başkenti yapmıştır.” dedi. Öz Ağaç-İş Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kıyak, gezi hakkında şu bilgileri verdi: “Sendika olarak insanımız arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlendirilerek, daha güzel ve yaşanabilir yarınların inşasını sağlayabilecek birleştirici ve bütünleştirici bir harç görevi görmek maksadıyla çıktığımız bu yolda sesimize ses veren üyelerimizle bu maneviyatı birlikte yaşadık.”

Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şubesi’ne üye işçiler Başkan Adnan Kıyak nezaretinde Konya gezisinde ilk olarak Mevlana Türbesi, Konya Şehitlik Müzesi, Meram Bağları ve Alaaddin Tepesi’ni ziyaret etti. Günün yorgunluğunu Konya’nın meşhur etli ekmek ziyafeti ile atan sendika üyeleri, ziyaretin verdiği manevi huzur ile Kayseri’ye döndü. Şube Başkanı Adnan Kıyak, gezi etkinliklerinin tüm hızıyla devam edeceğini söyledi. CİHAN

Yorumlar