Oyuncu Mehmet Aslan: Aramızdaki ön yargıları yıkarsak daha da ileri gideceğiz

Ünlü oyuncu Mehmet Aslan, birlik çağrısında bulunarak, "Aramızdaki ön yargıları, duvarları yıkarsak daha da ileri gideceğiz. En büyük vatanseverlik geleceğe umutla bakan gençler yetiştirmek." dedi.Zirve Üniversitesi tarafından düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu Mehmet Aslan: Aramızdaki ön yargıları yıkarsak daha da ileri gideceğiz

Ünlü oyuncu Mehmet Aslan, birlik çağrısında bulunarak, "Aramızdaki ön yargıları, duvarları yıkarsak daha da ileri gideceğiz. En büyük vatanseverlik geleceğe umutla bakan gençler yetiştirmek." dedi.

Zirve Üniversitesi tarafından düzenlenen 4’üncü Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Şenliği’nde Zirve Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen ünlü oyuncu Mehmet Aslan, Gaziantep’e hayran kaldığını söyledi. Aslan, erken yaşlarda okumak için gittiği Paris için “Paris bir Gaziantep değil.” dedi.

Öğrenciler tarafından, Galatasaraylı olan Aslan’a, futbola olan düşkünlüğünün nereden geldiği soruldu. Aslan, “Çok küçük yaşlarda yurt dışına çıktım. Ülkemiz hakkındaki yanlış yargılar yüzünden çok çekerdik. O sıralarda Galatasaray’ın başarıları ile yurt dışında adından sıkça söz ettirmesi bizi gururlandırırdı. Galatasaray, beni ülkemle bir ve barışık tuttu, gururum oldu.” diye konuştu. Doktorlar isimli bir TV dizisinde oynayan Mehmet Aslan, dizinin tekrar bölümlerinin sürekli yayınlanmasını da esprili bir dille eleştirdi: “Dizi galiba 15 bin kez filan yayınlandı. Kendimi ekranda görmekten ben bile bıktım, dahası orada görünüyorum sürekli diye başka dizilerde de oynayamıyorum.”

‘Aramızdaki ön yargıları, duvarları yıkarsak daha da ileri gideceğiz’ diyerek birlik çağrısında bulunan ünlü oyuncu, “En büyük vatanseverlik geleceğe umutla bakan gençler yetiştirmek. Türkiye, Türklere bırakılamayacak kadar değerli diyen zihniyete gelin hep birlikte Osmanlı tokadı atalım.” şeklinde konuştu.

Zirve Üniversitesi öğrencileri ile bir hatıra selfiesi çektiren Aslan, Zirve Üniversitesi’nin davetinden çok memnun kaldığını ifade ederek, “Zirve Üniversitesi’nin, verdiği eğitimle ülkemiz için değerli bir nesil yetişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Zirve Üniversitesi kampüsünü çok beğendim. İyi ki gelmişim, sizlerle buluşma fırsatını bana veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar