Oyuncu Bozkuş, UAÜ’lü öğrencilere sevgiyi anlattı

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Kelebek Etkisi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün organize ettiği ‘Aşkın 14 Hali’ programı kapsamında ‘Sevgi’ konulu söyleşi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu Bozkuş, UAÜ’lü öğrencilere sevgiyi anlattı

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Kelebek Etkisi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün organize ettiği ‘Aşkın 14 Hali’ programı kapsamında ‘Sevgi’ konulu söyleşi düzenlendi. Kulübün konuğu, tiyatro ve dizi oyuncusu, radyo programcısı Ahmet Bozkuş oldu.

Tecrübeli sunucu Ahmet Bozkuş, sevginin değişik yansımaları üzerinde durdu. Gençleri zaman zaman güldüren Bozkuş, zaman zaman da duygulandırdı. Konuya çocuk ve anne-baba ilişkisinden giren genç oyuncu, çocuğun başarısını sayısal değerlerle ölçmenin yanlış olduğuna vurgu yaptı. Sevgi hissinin bazen abartıldığına dikkat çeken Bozkuş, annesini televizyonda terlik fırlatırken gördüğünü söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Prime time zaman diliminde yaklaşık 30 milyon insanımız dizi seyrediyor. Bizde dizi sadece seyredilmez! Senaristle beraber yazılır, yönetmenle beraber çekilir! Kurtlar Vadisi’nde Çakır öldüğünde gıyabi cenaze namazı kılan bir milletiz. Ardından mevlitler okutulmuştu, hatta diziyi yayınlayan TV kanalını Çakır’ı öldürdüler diye taşlayanlar oldu. İnsanlar sevmek için kahramanlar arıyor. Türkiye’de insanlarımızın kendilerini bu denli kaptırmaları üzücü bir durum.”

‘KADINLAR YAŞINI ERKEKLER GÖZYAŞINI GİZLER’
Erkeklerin duygusallığını yansıtmakta bayanlara nispeten daha da zorlandıklarını belirten Bozkuş, kadınların yaşını, erkeklerin ise gözyaşını gizlediğini söyledi. Bir insanın kalbinden sevginin gitmesinin başa gelebilecek en büyük felaket olarak adlandıran Bozkuş, mutluluğa ulaştıran şeyin sevgi olduğunu kaydetti.
Söyleşi sonunda UAÜ Kelebek Etkisi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün Başkanı Gülsüm Büşra Peköz, radyo programcısı, tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Bozkuş’a günün anısına bir plaket takdim etti.


CİHAN

Yorumlar