Oyun için saklandığı tankerin altında ezilerek can verdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oyun oynadığı sırada tankerin altına saklanan ve tankerin hareket etmesiyle altında kalan Çınar Bozdağ (2) hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Oyun için saklandığı tankerin altında ezilerek can verdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oyun oynadığı sırada tankerin altına saklanan ve tankerin hareket etmesiyle altında kalan Çınar Bozdağ (2) hayatını kaybetti. Babasının gözü önünde ezilerek can veren minik Çınar, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Olay Bodrum ilçesi Yalıkavak beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, Çınar Bozdağ, bugün sabah saatlerinde babası Muslu Bozdağ (33) ile evden oyun oynamaya çıktı. Oğlu oyun oynadığı sırada tanker şoförü olan arkadaşı E. B. ile karşılaşan baba Bozdağ, arkadaşıyla ayaküstü bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından E. B., Bozdağ’la selamlaştıktan sonra tankerine binerek aracı çalıştırdı. Tankeri hareket ettiren E. B., tankerin altından bir şeyin ezildiğini fark edince aracı durdurdu. E. B., tankerin altında kanlar içinde yatan minik Çınar’ı görünce şok oldu. Tankerin yanına gelen baba ise oğlunu ezilmiş halde görünce sinir krizi geçirdi. Çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile hastaneye kaldırılan küçük Çınar, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Babasının gözü önünde ezilerek hayatını kaybeden minik Çınar’ın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan incelemenin ardından cenaze akşam saatlerinde Yalkavak beldesinde bulunan Giriş köyüne getirildi. Son kez evin önüne getirilen 2 yaşındaki Çınar’ın tabutunu gören anne ve babası sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen anne ve babanın feryatları yürek dağladı.

Akşam ezanının ardından Giriş Mezarlığı'nda yaklaşık bin kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındı. Yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta duran baba Bozdağ, oğlunun tabutuna sarılıp bir süre ağladı. Kılınan cenaze namazının ardından Çınar Bozdağ, defnedildi.

Tanker şoförü E. B.'nin gözaltına alındığı olayda polis ekipleri araştırmalarını sürdürüyor.
CİHAN

Yorumlar