Oy ve Ötesi, 100 bin kişi ile oylara sahip çıkılacak

30 Mart yerel seçimlerinde ilk kez İstanbul’da faaliyet gösteren ve tekrarlanan Yalova seçimlerinde aktif görev alan 'Oy ve Ötesi Grubu', kayıt çalışmalarını sürdürüyor. Grup üyeleri, 10 Ağustos 2014’de yapılacak cumhurbaşkanlığı...

Google Haberlere Abone ol
Oy ve Ötesi, 100 bin kişi ile oylara sahip çıkılacak

30 Mart yerel seçimlerinde ilk kez İstanbul’da faaliyet gösteren ve tekrarlanan Yalova seçimlerinde aktif görev alan 'Oy ve Ötesi Grubu', kayıt çalışmalarını sürdürüyor. Grup üyeleri, 10 Ağustos 2014’de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde de İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Antalya’da oyların başında duracak. Türkiye’deki oyların yüzde 40’na yakınına hitap edecek olan Oy ve Ötesi gönüllüleri İstanbul’da 40 bin, Ankara’da 16 bin, İzmir’de 13 bin, Bursa’da 8 bin, Adana’da 7 bin ve Antalya’da da 5 bin gönüllü ile oylara sahip çıkmaya çalışacak.

Derneğin Antalya sorumlusu Ertan Gürdinç, uzun soluklu seçim maratonlarında aktif olarak rol almak istediklerini 2015 genel seçimlerinde de görev yapacaklarını belirtti. Dernek ve gönüllüler sayesinde keyfi hataların önüne geçileceğine inandığını açıklayan Gürdinç, hiçbir siyasi partiye üye olmadıklarını ancak her gönüllünün desteklediği bir siyasi oluşum olduğunu vurguladı.

‘Oy benim, saymak da görevim diyorsan kayıt ol’ diyen Antalya sorumlusu Ertan Gürdinç, oyuna sahip çıkmak isteyen tüm gönüllüleri web siteleri http://sandik.oyveotesi.org adresine girerek kayıt olmaya davet etti. Gürdinç, kayıt olan tüm vatandaşların bütün kişisel bilgilerinin gizli olarak kalacağını hiçbir kimse ve siyasi parti ile paylaşılmayacağını da aktardı.

CİHAN

Yorumlar